už je zase napůl

už je zase napůl

Anotace: ....

Už je zase napůl
a zas nade mnou lámou hůl.
Už zase srdce jeden mi vzal
aniž by mi za ně svoje dal.
Mé srdce už zase má škvíry v sobě
a to jen kůli tobě.
Já vím že tys to nechtěl
ale co cítím jsi věděl.
Asi chyba byla u mě ti to říct
ale nechci o nic víc
než neztratit tě jako přítele
když se s tebou cítím vesele.
Snad jednounajdu toho pravého
a pro mě jak dělaného.
Co měl by mě taky rád
a lásku uměl by mi dát.
Autor mysicka55, 17.05.2008
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí