Hvězdy a ty

Hvězdy a ty

Anotace: Stále s tebou..........

V oblacích létá v oblacích spí, na nebi hvězda, jen ona všechno ví. Na tváři tvé, slza, slza stéká, otřu ji a říkám neplač, smutná píseň tě v očích léka a já prosím jen neplač. Svými dlaněmi obejmu tě a tisknu k sobě, už tě nepustím, ať tvé slzy vléváš do mě, ono se ti uleví. Ať tvé trápení, ať tvůj stesk se stane i mím, ať tvé sténání, ať tvůj dech může i u mě být v bezpečí. Tak pojď, rukou tě zvedám, krásu očí tvých ne jen marně hledám.
Usměj se a pohlédni mi do očí, jsem tu s tebou ať svět se točí netočí. V srdíčku mém ty už navždy jsi,v objetí tvém, já už vše tuším.
S tebou už navždy jsem, vždy kdy nevíš, vždy kdy sníš, vždy kdy mé oči uvidíš:-*
Autor Luciiáš, 18.05.2008
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí