Láska

Láska

Anotace: třeba sem se trefila a třeba taky ne

Láska je nádherná!
V jejím stínu spí i lucerna.

Tak člověče věř,
Že to ví i kněz.

Bez lásky nelze žít,
Bez ní je hrůza být.

Ta láska úžasná
Je vždy nezkrotná.

Tak pojď člověče,
Poznat ji musíš přece.
Autor lizardka, 31.07.2005
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí