Špatný den

Špatný den

Anotace: :(

Ten den nebe plakalo,
a slunce bylo smutné ...
Po tobě se mi stýskalo ...

Odešel jsi pryč z mého života,
kde držel jsi mě nad vodou ...
V tom okamžiku zmizela má jistota,
že jsi tu nebyl jen náhodou

Škoda, že už jsi jen sen,
jenž každé ráno zmizí ...
Proklínám ten špatný den,
kdy jsme si začali být cizí.

Vrať mi mou hlavu,
naprav mé tělo ...
Kdyby tebe nebylo,
tohle by se stát nemuselo

Vždyť i stébla trávy si šeptají ...
"Ti dva k sobě patří"
Autor crazyrebel.13, 18.05.2008
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí