Chyba ....

Chyba ....

Anotace: Zklamání...

Byla to chyba, dobře to vím,
teď s nikým jiným máš společný stín.
Vím, že to co se stalo nevrátím,
štěstí vás dvou je i štěstím mým ...

Citům však nelze přikázat,
a proto nemůžu si přestat přát,
abys mě jednou, za čas ... snad ...
... tak jako dřív chtěl milovat!
Autor crazyrebel.13, 18.05.2008
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Caracol, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí