Dnes naposled

Dnes naposled

Anotace: a stejně to bolí ...

Sbírka: Crossing, fáze a fráze

Už nelíbáš mě u dveří

Už nemám teplou večeři

Už nejsem s tebou propleten

Už stůl je komplet

Zameten

Už nestelu ti na růžích

Už zapomnělas se mnou žít

Už drhneš rty po jeho těle

Už kopeš do mě

Nepřítele

Už praskají mi v hlavě struny

Už přelily mě písečný duny

Už nemám love pro tvý ztráty

Už není žádný

Má dáti

Už chybí jenom Dal …
Autor jirpa, 18.05.2008
Přečteno 450x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin, Holis, Myrja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí