Nezastavuj...nech mě bejt!!!

Nezastavuj...nech mě bejt!!!

Anotace: ...jestli nemáte rádi jisté "citové výlevy",tak nečtěte...

všechno je
tak zkurveně v prdeli
....

počítat pampelišky
už nejde
protože mi chybíš
.
.
tak blízko vysněným cíli
a ty se zastavuješ

já nechápu proč
.
a ani nevim proč brečim
když nikdy nic za nic nestálo
a stát nebude
...

my už to nemůžeme změnit
protože by to bylo tak moc těžký
...

tak kurva moc těžký
.
.
nechci se kvůli tobě
potápět do sraček

jako blbý dítě bez hraček
a včely už taky lítaj pryč...

já si chci vypnout hlavu
protože teď provádim kontroly
na tebe
.
.
jsi mi v krvi až moc
a mě to kurva bolí!

kdyby kontrolka zaznamela aspoň
HOVNO
ale ani na to se nezmůžeš
.
.
tak mě už sakra nech bejt
.../cože?/...
Autor LisSe, 18.05.2008
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, už ne pernikova princezna, 0-0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobrýýý.

03.06.2008 07:07:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí