Stéblo

Stéblo

Anotace: Jedna z dalších konečných etap?

Z nebe padají ty malé drobné kapky deště,
chce se mezi nimi běhat a křičet- chci zažít to štěstí ještě.

Zas chtěla bych cítit se s Tebou jak v ráji,
však umíráček již zdá se naší lásce hrají.
Víš chtěla bych aby se to mělo jako dřív,
s mým štěstím že končí to žádný div.

Nejspíš měla bych si na to začít už konečně zvykat,
se samotou mou pronásledovatelkou si přestat vykat.
Vím slovy neměla bych Ti to říkat.
Autor aura0, 18.05.2008
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, mononoke
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí