S tebou

S tebou

Anotace: ,,snad,, ať je lež a táto můj - on ví...

Slunce už zapadá,
my stisknem se k sobě,
v tvém náručí je mi tak dobře,
úsměv tvůj na tváři,
duši mou rozzáří.

Slunce už zapadlo,
kamsi za lesy,
večer už chystá se,
pohrát si s nebesy.

I hvězdy jsou na nebi,
měsíc má úplněk,
oči máš podobné,
dvou kytkám z poměnek,
modré a zářivé,
jen trochu studí,
pohledy, které
pravdu ,,snad,, mluví.

Jen s tebou baví mě,
ten život žít,
jen tebe chci ,,táto můj,,
před spaním políbit.

Nechci cítit z tvých očí chlad,
nechci abys byl jen můj kamarád.
Autor Ninka, 19.05.2008
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí