Nevěra

Nevěra

Anotace: ..i to se stává...

Nevěra
Osud je ničema a tiše se mi směje,
přivedl do cesty lásku bez naděje.
Rozum mi zatemnil, srdce na cáry dere,
co jednou rukou dává, to druhou zase bere.
Mě noční vánek tiše suší tváře,
to kvůli němu,když hloupá brečím do polštáře.
Pak dveře otevřeš a schovám mokré tváře,
a já tě šťastná objímám - miluji lháře.
A ráno zase musíš za ní jít,
kdo lásku nepoznal, nemůže pochopit.
Pak dveře zaklapnou a dál jsem zase sama.
A odpouštím ti....lásko milovaná.
Čekám tu dál, ať kdo chce, co chce říká,
když ho tak miluji, mého nevěrníka.
Osud je ničema, ne happy end a duha,
on je dál nevěrník a já?.... Já dál "ta druhá".
Autor vikky, 19.05.2008
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Rošták Domča, Myrja, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je moooc krásná,i když tě asi zklamu,nebo mě budeš mít za někoho špatnýho,ale taky jsem si začla s čenáčem a o dost starším.....jen ti chci říct,že píšeš moc fajn a od srdce...

23.05.2008 16:43:00 | Rošták Domča

...chválím,téma přednostně.

19.05.2008 17:07:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí