Opuštěná

Opuštěná

Anotace: ...

Sedím sama u stolu pro dva,
zrovna se rozednívá, přišla jsem včas,
snad se dnes pokusím navázat přátelství nová,
ne, vlastně víš, že to neudělám, zůstanu sama zas.

Tak sedím sama u stolu pro dva,
v kabelce Tvou fotku, abys mi byl blíž,
odněkud z dálky sem zaznívá hudba,
pomalá, tichá, však Ty víš.

Sedím sama u stolu pro dva,
před sebou poloprázdnou sklenici,
netuším, co všechno už jsem vypila,
možná se ráno probudím s opicí.

Sedím sama u stolu pro dva,
přemýšlím o životě bez Tebe,
jednu představu vystřídá druhá,
vidím všechno a přesto mám oči zavřené.

Sedím sama u stolu pro dva,
"Smím se zeptat, vy někoho čekáte?"
"Ne, to je v pořádku", odpovídám,
ale myslím, že to ten barman stejně nechápe.

Sedím sama u stolu pro dva,
na klíně stále kabelku s Tvou fotkou,
sedím sama u stolu pro dva,
na město pode mnou padá tma...
Autor katerina.johana, 19.05.2008
Přečteno 308x
Tipy 10
Poslední tipující: CRASH, Winki, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Jirda, jesterka, Myrja, xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí