Přání

Přání

Anotace: Takové malé přání k narozeninám...

Dávám ti květinu k tvému svátku,
snad to postačí.
Neboj, není na památku,
vůně se roztančí.

Nám nad hlavou a někam do nebe,
ano tak voní.
Jen a jen pro tebe.
Slyšíš? Zvoní.

Zvonečky cinkají, splněná přání.
Jsem rád.
Za tvé pousmání,
někdy, snad.

Já neříkám vše nejlepší,
vždyť víš.
Přeji ti to, co potěší.
Ano, smíš…
Autor Mava, 19.05.2008
Přečteno 509x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí