Cítím s Tebou rád (Sacrifice)

Cítím s Tebou rád (Sacrifice)

Anotace: Hit Eltona Johna v mém českém textu.

Vždycky sdílím s tebou vše,
co ti připadne.
Vždy si říkám, jsi to jen ty
a jsem rád s tebou jen.

A když ti ublížím snad,
vše chci vrátit zpět.
A ty mi to vše trpíš,
nemám rád slzy a pláč.

Vždy jsem měl rád a mám,
kam si řekneš jen
všude s tebou půjdu rád
a chci ti říct:

Já cítím s tebou rád,
když den "pes" někdy máš,
snažím se Tě moc mít rád
a jsem rád, jen že JSI.
Já cítím s tebou rád,
kdo Tě někdy měl rád,
dosvědčí mi,
že láska tvá je křehká.

Vím, že dnes neváží lásky si snad nikdo,
víš, lásko, jsem rád, jenom že jsi.
Tak nad tím nedumej
a pojď se mnou do kina -
- láska je učitelka.
Láska učí všechny nás,
patříme do toho my.

Vím, jsem otravný kluk však
co tě učí znát,
vždyť já vím, že lásku znáš,
jsem snílek jen.

Já cítím s tebou rád,
když den "pes" někdy máš,
snažím se Tě moc mít rád
a jsem rád, jen že JSI.
Já cítím s tebou rád,
kdo Tě někdy měl rád,
dosvědčí mi,
že láska tvá je křehká.

- Cítím s tebou rád, lásko má -
Autor Zasněný básník, 19.05.2008
Přečteno 568x
Tipy 2
Poslední tipující: Eric
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Vážně dobrej..

19.05.2008 22:29:00 | Eric

Pan Básník si dal jednu takovou jako na rozcvičenou. A jako vždy excelentní. Jseš dobrej. Jseš vážně dobrej. :-) Ne..ne..ty JSEŠ, vážně dobrej!

19.05.2008 22:25:00 | Eric

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí