Zrada

Zrada

Anotace: kdo z nás ublížil víc?

Mluvíš o zradě, ale ta má tvoje oči.
(uši i nos a rudé, svůdné rty)
Proklínám všechny pohanské bohy,
které jsem prosil o soucit.
Na střeše své země,
když se slunce v krvi narodilo.
(a v krvi zas zhyne, znova a znova)
Studený déšť bodá jako miliardy hrotů
a splavuje poslední zbytky soudnosti.
(odkapávají mi do dlaní a já je vracím noci)
Autor DodgerKT, 19.05.2008
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, lalej
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí