Tajemství

Tajemství

Anotace: takový malý přání!Co chci!Amely

V malé, maličké chviličce,
pošeptám tajemství včeličce,
těžko říct co mi odpoví,
třeba to řekne broučkovi.
Ten to zas poví berušce,
co bydlí někde na hrušce.
Pak dozví se to celý svět,
tak můžu vám to říci hned!
Chci žít dál,
chci aby se se mnou každý smál,
Chci podat ruku klukovi,
co na mou lásku láskou odpoví!!!
Autor mely, 31.07.2005
Přečteno 594x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

moc milý...joose

08.11.2006 22:21:00 | ppepiczek

Moc śe mit o líbí, veselý ;)

11.09.2006 21:24:00 | chumka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí