Potulný romantik

Potulný romantik

Anotace: Nevíme proč

Jak září hvězda má,
na černé obloze
můj pohled do očí
při ohni divokém.

Potulný cigán
prochází kolem nás,
jen pohleď mu do očí
ta jiskra života.

Jsi dívka divoká
poznáním dospěla,
jen pocit promarněn
pro ten dnešní den.

Už i on odešel
po černé zemi
stýskat se bude ti
po vůni upoceného těla
slza ti ukápla
zůstal jen smutek a
červený šáteček.
Autor Rbb, 19.05.2008
Přečteno 533x
Tipy 10
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, Cleris, Meriel, Oči
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné. Miluji černou, oči a cikány.

20.05.2008 13:15:00 | Oči

Krásné. Miluji černou, oči a cikány. a cesty

20.05.2008 13:15:00 | Oči

ne do nebe do práce

20.05.2008 07:39:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí