Zůstaň

Zůstaň

Anotace: Jen zkušeností člověk pozná,jaký život je z té tmavé stránky. (básen upravena nektere verse a pravopis)

Sen krásný se mi zdál,
běžím k tobě, nemám už sil.
Jsem vítr,co ti vlasy čechrá,
jsem jen to,co chceš abych byl.
Jsem tvoje voda živá,co je krásně čirá.
Běžím za tvým stínem,když ty už utíkáš v dáli,
sen můj je,aby jsme spolu u oltáře stáli.

Běžím dál,sil nemám,nenajdu od srdce tvého klič,
myslel sem si,že tě mám,ale ty už si dávno pryč.
Nechala si tu jen smutek a žal,
já tě prosím,v kolenou zlomený,
nechoď nikam,zůstaň,jsem tebou zmámený.

Tělo stojí na místě,srdce běží dál,
proč mně láska nedá to dobré,mám z ní jen žal,
proč jen jsem ti tak vdálený?

Jsem sám životem znavený,prosím zůstaň,
zůstaň tu se mnou,
zůstaň tu,andělé nám hrají,
zůstaň,prosím,alespoň chvíli.
Neposlechla si mě,odešla si,jen slzy v očich zbyly.
Autor Carlos, 31.07.2005
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí