L.Á.S.K.Á

L.Á.S.K.Á

Anotace: O....

Moc tě miluju,
mám tě ráda to ti slibuju..
Ani nevíš jak mi chybíš,
stýzká se mi ani nevíš...
Jen s tebou štastná můžu být,
co víc po tobě mám chtít...
Jen tebe chci nic víc,
stačilo by mi jen říct,
že ty mě taky tolik chceš
a že to není jen pouho pouhá lež...
Autor Katýsek, 19.05.2008
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí