Drásáš mě zevnitř

Drásáš mě zevnitř

Anotace: ....

drásáš mě zevnitř
a tak moc
to bolí
.
.
ta naděje mě ubíjí
hlavou hluboko do sraček
...

umírám iluzí
nechci tvojí záchranu
.
když skáču z mostu
a ta tvoje dokonalá otázka
________

po těhle pár dnech
už nedokážu jít dál
s hlavou
vztyčenou
.
.
protože pod náporem sraček
se mi nohy
podlamujou v kolenou
...

já se bojim,že umřeme

slyšíš mě?!

tak mě poslouchej chvíli
s broukem na jazyku
.
.
naše vyhulený oči
a opilý chování
se tak strašně přitahují
---------

miluju tvojí chůzi
a miluju tvoje písničky
.
.
ale ty se chováš pořád
-odlišně
-hnusně
-krutě
-krásně
-opile

....chci to všechno vyškrtat a
poznat kompromYs...

nesnášim to zkurvený
oslovení BERUŠKO

...já prostě chci roztáhnout
křídla a na pár dní
zbaběle odletět pryč od deprese...

pomoz mi
.
.
ty mi můžeš pomoct
Autor LisSe, 19.05.2008
Přečteno 367x
Tipy 12
Poslední tipující: Mraveneček, B.a.r.b.a.r, dva, už ne pernikova princezna, embryo v hlave, 0-0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třeba pomůže...

19.05.2008 21:36:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí