Nikdy

Nikdy

Anotace: Člověk si občas myslí, že ten druhý je jen jediný ... Ale věřte mi,teď jsem nejšťastnější ... A s úplně někým jiným

Tvoje slova mě vraždí,
tvůj úsměv mě oživuje,
Napadá mě to tvoje "miluji tě", to říkáš každý?
bývala jsem já ... jen já .. tvoje

Možná jsem toho očekávala hodně,
škoda, špatně to skončilo,
pořád se cítím hrozně ...
Trápí mě svědomí,tvou chybou to však nebylo!

Klukům jsi říkal "Nikam nejdu,chci být s Míšou"
bohužel ty slova daleko vítr vál ...
teď chodíš s tou pí***
Jirko,miláčku,kam jsi oči dal?

Nikdy jsem ti nebyla dost dobrá,
a už asi ani nebudu šanci mít ...
Jsem ztracená ...
Už se nechci s nikým seznámit!!!
Autor crazyrebel.13, 19.05.2008
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí