Tobě!

Tobě!

Anotace: Srdceryvná slátanina :)

Je to sen ... z pohádky do pohádky ...
Nikdy už tě nebudu mít zpátky.
Srdce mi ztrhla lavina,
Špatně to končí, lépe začíná.

Zbořit jen tu zeď,co teď stojí mezi náma,
Doufat,že zacelí se ta velká rána ...
Nechci už se probouzet, nechci usínat,
nechci už na tebe vzpomínat..

Výkřiky do ticha
CHYBÍŠ MI!!!

Chybí mi ta tvoje jiskra v oku,
pro kterou jsem žila,
chybí mi tvá ústa,
který bych tak ráda políbila...

Chybí mi tvé prsty,
které se s mými propletly,
Chybí mi ty slova,
co hlavu mi popletli ...

Chybí mi ten úsměv,
který dával mi sílu,
chybí mi ta čistá láska,
která mi dávala víru ...
... že na světě je ještě dobro

Chybí mi ty mozolovité ruce,
které mě hladili,
chybí mi ty tvé chyby,
co dřív mi vadili ...

Jsme každý sám ...
Autor crazyrebel.13, 19.05.2008
Přečteno 422x
Tipy 3
Poslední tipující: Dreamer.max, Luciiik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"chybí mi ty tvé chyby,
co dřív mi vadili ..."

tohle znám, a mohu za sebe říct, že právě chyby druhého je to, co nám pak chybí nejvíce... a nevzpomínáme na velké skutky, ale právě na (ex)partnerovi chybičky a maličkosti, které dokázali vykouzlit úsměv na rtech nebo nás rozčílit a rozčílení není nic jiného než jiný projev vášně, proto je usmiřování jedna z nejkrásnějších věcí na vztahu, to protože aby sme se mohli usmiřovat, tak musí předcházet vášeň...poslední slova tvé básně mi to připoměla

28.02.2009 19:41:00 | Dreamer.max

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí