Smrt lásky

Smrt lásky

Anotace: je to o tom,když umírá láska(cit) nebo Láska(člověk)?:)

V tmách se ztrácí tvůj smích
obličej je jak bílý sníh
Ruce chladnější nežli mráz
odděluje nás prudký sráz
Chce mi tě vzít temnota
kéž by se popletla
Srdce mi těžce krvácí
střípky lásky se poztrácí
Tebe mi nikdo nebude brát
s temnou silou budu se prát!!!
Autor Lilith-m, 19.05.2008
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí