Dážď mi zmýva tvár

Dážď mi zmýva tvár

Anotace: čo dodat, je to taká spomienka, ked som bola zalúbená........

V noci vytratil sa von
Utopil sa v mojich snoch
Verila som naivne
Že lásku v polceste stretneme

Smrť si pojal za ženu
Ľúbil ju a len tú
Zboril moje srdce
Dážď mi tvár umýva

Utopil sa v mojich snoch
Spomínam iba krásne čo bolo
Trpkosti pohár pretiekol
Neverím v čas rozprávok
Veď láska je iba krásna ilúzia
Z našich snov
Autor bathory, 20.05.2008
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí