Všechno o mě už víš (All By Myself)

Všechno o mě už víš (All By Myself)

Anotace: Můj vlastní český text na známou písničku All By Myself :-)

VŠECHNO O MĚ UŽ VÍŠ

Ty jsi krásná,
A já vždycky chtěl Tě mít,
Na balkoně s Tebou být,
A jenom snít.

Neměl jsem tak
Pestrý život jak s Tebou,
Když mi přáli nejlepší,
Tu já už mám.

Všechno už víš,
Všechno o mě.
Všechno o mě,
Zeptej se.

Jen se mě ptej,
Snad třeba stokrát dokola,
Mám-li rád Tebe jen,
Zas odpovím.

Všechno už víš,
Všechno o mě.
Všechno o mě,
Zeptej se.

Všechno o mě
Jestli nevíš,
Zas zeptej se,
Rád odpovím.

Viděl jsem jich tolik,
A žádná natolik
Jako Ty, drž se pevně,
Nepustím Tě, buď jen u mě,
Já Tě mám rád.

Prošel jsem si
Stovky cest a nádraží
Vlakem jel snad bůhvíkam
Za láskou svou.

Všechno už víš,
Všechno o mě.
Všechno o mě,
Zeptej se.

Jen se mě ptej,
Jen dokola,
Mám-li rád Tebe jen,
Zas odpovím.
Autor Zasněný básník, 20.05.2008
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: W.O.K.O., *Norlein*, Puck
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Och, la romantique :o8

21.05.2008 17:49:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí