Veľká cena útechy

Veľká cena útechy

Anotace: no o tej najdebilnejsej vete: ostanme priatelia. prijemne citanie

Ja hrala som dávno tú veľkú hru,
tú hru nemilosrdnú menom láska
Neopatrní pri nej srdcom ochrnú
opatrnejším pribudne len vráska.

Prvá cena je šťastie do smrti
druhá cena zázračné uzdravenie
A potom len veľká cena útechy
papierová náplasť na sklamanie.

V tej hre hrá srdce bankára
s mozogom bez milosti v banku
Ale ak bankár prehrá- umiera
a mozog dostane malú ranku.

Prvá cena šťastia do smrti
druhá je možnosť úteku
Už len veľká cena útechy
a večný život bez smiechu.

Tá slávna milosrdná cena útechy
"Mať veľmi rád ako kamarátku"
ti v ďalšom živote dá úspechy
žiť smutne len chvíľu krátku.
Autor Escheria, 20.05.2008
Přečteno 295x
Tipy 9
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, underwing, Aaadina, Equus przewalski, padající do neznáma, Puck, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, od srdce...

25.05.2008 17:20:00 | padající do neznáma

Moc pěkný :)

22.05.2008 19:14:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí