Drak a kráska

Drak a kráska

Anotace: ...neobvyklá láska...

CO nutí krásku Draka mít?
PROČ musí stejným krokem jít?

Proč v srdci nemá klid
a musí s Drakem přece být?

Vždyť spojení, tak záhadné,
kdo ví, jak jednou dopadne?

To dívka vůbec netuší...
Přec se jí srdce rozbuší -

když Drak,

třebas jen slůvkem, dotkne se...
...a doufá, že jednou, ji někam unese...

Tam do náruče vrhne se mu,
vysloví vše, co cítí k němu...

...ucítí teplé Dračí doteky
zůstane u něj s láskou - navěky...
Autor darmar~2, 20.05.2008
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Kozoroh 1, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí