Moje první...

Moje první...

Anotace: Není co dodat =o)

Není den,

kdy bych si na ni nevzpomněl.

Moje první láska.

Na tu nejraději vzpomínám

a ve chvílích, kdy jsem sám

se zpět časem vydávám

a všechno to krásné znovu prožívám.

Krušný je poté návrat do reality.

Vrátit se zpět do míst,

kde ticho hraje stereo.

Člověk se musí s realitou sžít,

i když občas to jde těžko.

Musí se ode dna odlepit

a světem vzpřímeně kráčet

a doufat, že narazí na duši stejně postiženou,

která chtěla by těžký a trpký osud s ním snášet.
Autor básníř, 31.07.2005
Přečteno 547x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí