Štěstí

Štěstí

Anotace: Víš, kdy pocítíš krásné štěstí?

Když lásku svou máš komu vždycky dát,
když víš, že i ten druhý, má Tě rád...
Když oporu v člověku na dosah cítíš
a v nouzi ho za ruku pevně chytíš...
Když láska je vzájemná, křehká i tajemná,
a všechno na světě pro Tebe znamená...

Tak teď zavři oči a opři se o mně,
jen Ty víš co všechno znamenáš pro mě...
Já slyším Tvé srdce, jak rychle buší,
já cítím to souznění našich duší...
Chci aby čas s Tebou teď zůstal stát,
jen Ty jsi mé štěstí, já mám Tě moc rád...
Autor darmar~2, 20.05.2008
Přečteno 857x
Tipy 7
Poslední tipující: Kozoroh 1, jesterka, Dalimila, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (12x)

Komentáře

Netřeba snad více slov,
vše jsi řekla verši svými,
kdo směl vstoupit pod ten krov
Lásky Tvé, ten za jinými
nebude se točit více,
došel konce stezky své,
plápolat bude jak svíce,
zklamán, věřím, nebude!
Vážně nádherně napsané!;o)))

24.05.2008 16:50:00 | Kozoroh 1

NÁDHERNÝ!!! Více není třeba komentáře. Stačí jedno slovo :-))!

21.05.2008 14:37:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí