Smutný muž

Smutný muž

Anotace: Stesk, samota, láska.. Proč ne, ale všeho by mělo být s mírou.. Je to smutná láska nebo spíše byla.

Smrt vepsaná na tělo
Černým inkoustem vyvedená písmena
V plamenech svic se zaskvělo
Že lítost byla šílená
Když donutila ji odejít

V náruči chováš křehké tělo
Jenž milovalo i nenávidělo
Se stejnou silou
Jakou dokáže udeřit blesk
Ale pro Tebe byla něžnou vílou
Jenž zaplavil po něze stesk

Líbáš vychladlé rty, hladíš bledé líce
V kryptě pomalu vyhasínají svíce
Pak pozře Tě temnota
A v duši rozmůže se nicota
Tak nech ji odpočívat a jdi už
A nech jí na prsou spočívat nůž
Jenž dal jsi jí jako poslední dar

Chlapče či muži, z něhož stal se král
Poslouchej baladu, kterou pro tebe a pro ni jen minstrel hrál
Autor Santinan Black, 20.05.2008
Přečteno 437x
Tipy 8
Poslední tipující: Rikitan, Azazen, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zbytečná budou má dlouhá slova, proto jen: krásná je a mrazí

21.07.2008 14:39:00 | Inies

Je nádherná jsou z ní cítit ty pocity. Krásná.
Azazen

20.05.2008 19:30:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí