V proměnách

V proměnách

Anotace: ...

Mě neošálí

smrtka ve slušivém mikádu
upocené lichotky
zrychleného dechu břídila

Mě nezláká

mohutný slib z dokonalých úst
nahota na výdej
u okénka bez nápisu

Mě neohromí

odhalené celebritní ňadro
výdělky megaprasat
které statečná židle udrží

.................................

Mé jednotky
uvážlivého rozumu
dlouhá léta
drží své formace

a ty je rozprášíš

za jednu jedinou minutu ...

...
...
...
...

S díky Tvůj šílenec
Autor smudlinek, 20.05.2008
Přečteno 457x
Tipy 12
Poslední tipující: igniss, Marcella, HarryHH, Severka, drsnosrstej kokršpaněl, Lucie Teru, Bíša, Churry
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... v těch tečkách vyčtu nejvíc lásko ...

26.05.2008 12:01:00 | Marcella

Fajn básnění;)

22.05.2008 18:21:00 | Severka

tak to máš štěstí :)

21.05.2008 19:33:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Bohuřel - není pro mne, ale je SUPER!

20.05.2008 20:30:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí