Opět o Kubovi

Opět o Kubovi

Anotace: Až když jsem si to četla znovu,jsem pochopila že je to opět o něm..i když jsem o něm psát vlastně vůbec nechtěla..

Na posteli jsem seděla,
a můj pohled byl upřen do prázdna,
když mi stékaly slzy po tvářích.

Byla jsem opojena smutkem,
opojena zoufalstvím,
opojena vlastní nechutí..žít.

A můj pohled byl stále nepřítomě upřen do prázdnoty prostoru..
A slzy se koulely po mrtvolně bledých tvářích.
Ale ty jsi tu nebyl!

Nebyl jsi tu,abys mě pohladil po tváři
a dal mi pusu do vlasů,
nebyl jsi tu,abys mě přivinul k sobě,
a já mohla cítit bezpěčí a vůni tvého těla.
Nebyl jsi tu,a já jen seděla s pohledem upřeným do prázdnoty svého pocuchaného nitra.

Nitra,které bylo roztrháno na kousíčky,
Nitra,které jsi roztrhal ty.

Ty zbylé cáry mé duše hledaly cestu zpět k sobě.
A i když se našli,
nebyli jako dřív,
zůstávala mezi nimi nejistota,
jež mne sužovala.

Jen ty s tím můžeš něco udělat.
A já se ptám: "Jak se rozhodneš?"
Autor Janetee, 20.05.2008
Přečteno 412x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Walentine, Kyle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach...krásné
a neříkám to jen proto, že jsi moje nejlepší kamarádka. Líbí se mi to. Má to něco do sebe.

23.05.2008 20:28:00 | Walentine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí