Hledám

Hledám

Anotace: o ztrátě...

Šla jsem pomalu loukou a hledala tě,
ty si nikde nebyl ale já tě přesto pořád hledala.
Musel jsi odejít a já se na nic neptala.
Ale pak jsem tě hledala a nemohla tě najít,
jak si mě tady mohl nechat, jak si mě takhle mohl zradit.
Proč jsem to zrovna já a ty,
proč zrovna my dva mezi těmi sty.
Pořád tě hledám a nemůžu tě najít,
když tě najdu bude zase snadný všechno, snadný žít.
Autor Linuxa, 20.05.2008
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí