Nechtíc kráčím dál

Nechtíc kráčím dál

Anotace: ...ruku v ruce s nepřítelem....<3....

S osudem ruku v ruce kráčím nechtíc dál,
zachraň mě-je to můj životní rival,
chce mi Tě vzít a tančit s Tebou sám,
v propasti bezmoci staví mezi námi ze žalu val...

V ryšavé hodině stáváš se zas,
vzpomínkou na mnoho brutálních krás.

Růže obarvuji z ostří barvou smotané krajky,
Nádechem rudosti sukně makové panenky...
Autor Lexisa, 20.05.2008
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: Andrea Vatulíková, Rošták Domča, Dračičák, Puck
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, houpavé :)

23.05.2008 08:16:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí