Zítra

Zítra

Anotace: taková menší blbost...magoři jsou na celým světě

Zítra,
až slunce se vykoupe v ranní lázni
a do nového dne probudí se blázni....
Spojí se dvě kapky ranní rosy?
Nebo každá jinam poteče?

Zítra,
až jarní den překročí nejvyšší čáru
a blázni se vystaví polednímu žáru...
Splynou dva paprsky slunce v jeden?
Nebo každý jinde bude hřát?

Zítra,
až zlatavé paprsky zapadnou za obzor
a bláznivé sny proniknou za prostor...
Zahoří dvě lidská srdce láskou?
Nebo každé svojí cestou půjde?

Zítra,
až hvězdy vyjdou
budeme znát odpověď
na to, co bude dál.
Autor mňousek, 20.05.2008
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí