Bílá růže

Bílá růže

Anotace: může to jít do života..do lásky..do smutných..podle toho jak to kdo pochopí..

Jako když krev jemně kontrastuje na bílé růži,
tak jako když slza stéká k ústům a vpíjí se do nich..
Protože jsou pootevřené...
A pak polknou..
A cítí tu chuť..
Sladkou? Slanou? kdo ví..

A co ta krev prolitá?
Ta krásu růže podtrhuje?
Nebo ji ničí?
Nebo snad ničivě podtrhuje..?
Nikdo se pravdu nedoví..

Každý má svůj úhel pohledu
a bude se klidně bít za svoji pravdu..
Až do krveprolití a polykání hořkosladkých slz..
Autor kaaamiiii, 21.05.2008
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí