NEVINNÝ ZLODĚJ

NEVINNÝ ZLODĚJ

Anotace: ...když jste v tom až po uši...

Srdce´s mi popálil odlesky plamenů,
na krku visí mi nejtěžší z kamenů.
Těšíš mě, bolíš mě, něžný i zběsilý,
kam zas jdeš, zůstaň tu, alespoň na chvíli.
Držím tě, pouštím tě, má stavbo na písku,
líbám tě, miluji - za lásku, bolístku.
Jsi den i noc, jsi záblesk na dlani,
k ránu se rozplyneš, když přijde svítání.
Přijdeš a odejdeš, pláču a směji se,
láska i nenávist smíchaná na míse.
Přilétáš odlétáš, stal ses mým motýlem,
nechci si připustit, že bys byl omylem.
Lásku i nelásku v každičké podobě,
nejdřív tě vyženu, pak toužím po tobě.
Říkal´s mi: "Nechtěj mě, lásku jen přikrádám,
neslíbím, neřeknu, svůj rozum ovládám.
Nemiluj, nechtěj mě, já jsem už takový,
dávám a beru si, co mi den napoví.
Vezmi si, daruj mi, jen srdce nedávám,
neumím milovat, jenom si pohrávám."
Přesto se nebráním - jak ladí naše těla,
proč jenom bolí to - když mám, co jsem chtěla!
Autor vikky, 21.05.2008
Přečteno 352x
Tipy 11
Poslední tipující: vodnař, Rošták Domča, Myrja, Psavec, SZN, el viento, saddova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prosím tě, lákám, žadoním i plači
a ty socha kamenná,ten kámen tak tlačí
po stříbrném paprsku příjdeš jak stín
bereš si mne, kdy chceš a pak zas nic- co s tím

21.05.2008 14:53:00 | SZN

máš to pekne, normalne bych to asi ani nedocetla do konce,ale neco me v tom asi zaujalo, ma to hlavu a patu, dobre...

21.05.2008 13:06:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí