Slzy

Slzy

Anotace: Musela jsem ze sebe dostat ten stesk...

Slzy po tváři stékají,
o velkém stesku říkají,
o lásce velké jako trám.
Ach, snad všechno já dám.
Jen na chvilku pohledět
v oči zelené a nevědět,
že léto odlétlo jak dým
a já už jen skládám rým.
V paměti léto zůstalo
a v srdci smutno nastalo.
Vzpomínka je zářivá,
dvě hnědé oči zavírá
a na víčkách krásný sen,
z dálky oči jako len,
blízko zelené dvě tůně,
mé srdéčko tiše stůně
a slyším hebký hlas,
jsem v sedmém nebi zas.
Něžné rty, slůvka sladká,
ruka jemná dívku laská.
Cítím dotek na své tváři,
v očích vidím jasnou záři.
Blízko sebe, ruku v ruce
čekáme na východ Slunce.
Cítím Tvoje teplo znova.
Miluji Tě, Lásko snová.
Autor AryaMira, 21.05.2008
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí