zapomenout??

zapomenout??

Anotace: vyznání a zároveń i zklamání:-(((

Tys do života jsi mi vstoupil,
mé srdce tak navždy koupil.
Já dala Ti ho ráda,
teď oči pro pláč...Pro kamaráda?

Jak ráda bych se k Tobě vrátila,doTvého života znova vstoupila.Teď už to asi nejde,já vím,
nevím jestli to někdy pochopím.Já vážně Tě ráda měla,
to s Tebou jsem navždy zůstat chtěla.

Tys choval ses však ke mně chladně,
snažila jsem se Tvou lásku získat,ale marně.
Chtěla jsem,abys mi lásku jen opětoval,
ale pokaždé ses se mnou dohadoval.

Teď už ta láska zachránit nejde,
každá láska jednou přejde.
Tak přes velké moře plout,
ale nejde zapomenout...
Autor Denny3, 21.05.2008
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Kopretinka, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí