Žena v modrém

Žena v modrém

Anotace: Další text :-)

Když ráno vstávám sám
v mém domě šedivém,
zpestřím si den nudný
představou ...

Že jsem v domě celém v modrém
a mám hezkou dívku,
probouzím se a vím,
nejsem sám.

Ženu že mám,
krásnou a citlivou,
ráno jde z koupele,
lehne si těsně vedle mě,
modrý ručník má,
lásky chce čím dál víc.

Ženu v modrém mám
a venku prší,
za balkonem vodopád mám.

Z nebe se spouští déšť,
dneska je nudný den,
do práce nejdu,
sen si v noci najdu.

Žena v modrém tu je,
v dešti na balkoně,
řeknu jí "pojď domů,
budeme jíst."

Tenhleten sen je fajn,
chce se zdát napořád,
já to chci, tak teď skutečně,
modrý dům, mít se fajn.

Krásná představa tak,
chtěl bych doopravdy
mít holku, dům a desky na splátky,
Elvise slyšet z desek těch starých
jen ...
Autor Zasněný básník, 21.05.2008
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Marfuša, Jahodová kopretina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No koukám že seš v tomhle dobrej!

04.06.2008 17:43:00 | Kate12

Mě se tvoje texty líbí, některé jsou smysluplné.

04.06.2008 14:31:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí