Buď potichu!!

Buď potichu!!

Buď potichu,
nikdy už nehlásní.

Buď potichu,
ať se svět nezblázní.

Buď potichu,
jít zpustlým šerem.

Buď potichu,
snad jdeš správným směrem.

Buď potichu,
neobrácej své oči zpět.

Buď potichu,
nesmíš na svém osudu lpět.

Buď potichu,
hloupým se směj, neznalče.

Buď potichu,
než bezesným dnům, ospalče.

Buď potichu,
nech své srdce zde.

Buď potichu,
a nikdy už neuvidíš mě.
Autor Without Love, 21.05.2008
Přečteno 394x
Tipy 6
Poslední tipující: jára spots, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký:-)

15.06.2008 11:19:00 | jára spots

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí