I'm waiting for you

I'm waiting for you

Pomine den víc jak který znáš,
zelený měsíc,
neví si rady
a nechápe postoj nás dvou.

Neznám ty slova,
jak se jen ptáš,
kdo ví jestli zůstaneš se mnou.

Duhová vločka padá v jeseni hloub,
má slova nenápadná laických chloub.

Oslnivým tonem vážeš mou tůň,
probouzí se v jasném světle lun.

Starým listem papíru,
převrácím poslední stránku
a jak v Růženčině spánku,
čekám na tebe.
Autor Without Love, 21.05.2008
Přečteno 511x
Tipy 3
Poslední tipující: Lady Carmila
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj presne nehrotto!!!

05.10.2008 15:30:00 | allaan

zajímavé...víš..já sama nejsem bůhvíjaký talent...ale mě se to líbilo...

18.07.2008 11:15:00 | Lady Carmila

neni to spatne,ale mozna moc tlacis na pilu, nemyslim si, ze by si nemela talent, jen to tak nehrot :)

02.06.2008 22:49:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí