Nejsi sám

Nejsi sám

Anotace: tak snad jsem to zařadila dobře...

To se stává,
že někdy poprchává.
Slzy svět zakryjí,
s myšlenkami si pohrají.

Proč nejhůř ze všech se máš,
každý den se ptáš.
Tak jak ti říci mám,
že na nic nejsi sám.

Jednou vznášet se zas budeš,
vesele životem půjdeš.
Osvobodíš svou duši,
láska tvůj svět osuší.
Autor Barbara Smílová, 01.08.2005
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí