Jsi mým...

Jsi mým...

Anotace: ...

Jsi laguna s korály
rozkvetlá hejnem ryb
Jsi paprskem světla
tříštícím se o skály
rozjasňující moře třpyt
Jsi hlubokou propastí
na jejímž dně
poklad perel je skryt
Jsi mým mořem
klidným když v zátokách
pěnou hladí kamení
tak bouřícím
když v divokých přílivech
burácí o skály
Jsi východ slunce
můj první nádech
při rozednění
Jsi jeho západem
posledním mým obrázkem
před rozesněním

...
Autor Andee, 22.05.2008
Přečteno 673x
Tipy 8
Poslední tipující: waterlily, Jiparo, maena, Milásek, Psavec, Mácha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tak to má opravdu štěstí....pěkné vyznání...

22.05.2008 11:27:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí