Předehra

Předehra

Anotace: ...co dál říct...

Večer se schyluje a voní po růžích,
napsal´s mi MILUJI svým dechem na kůži.
Nežli se hodiny do rána překulí,
napíšu polibky já tobě MILUJI.
Na čelo, na oči, na tváře hořící,
do úst se zabořím, po větru vonících.
Na krku zdrží mě pichlavé kaktusy,
za lesem na hrudi pleť hladkou beru si.
Pod pasem maličkou studánku políbím,
neříkej miláčku, že se to nelíbí.
Důkaz tvé lásky ti polibky posiju,
ústy tě obejmu, do dna tě vypiju!
Autor vikky, 22.05.2008
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, el viento, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...něžné,milé,fajn.

22.05.2008 12:31:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí