láska

láska

Anotace: §

Když jiskřička přeskočí,
plamének v srdci zahoří,
v srdíčku to zahřeje,
a čekáme co nám přinese.
když v lásku rozhoří,
všechny strasti odchází,
a štěstí k nám přichází.
Nenechme ho uhasnout,
a pojďme se obejmout,
Lásku v sobě mějme,
a pečlivě jí opatrujme.
Plamének v srdci mám,
snažím se o něj dbát,
chci Ti svoje srdce dát,
jen nevím jestli je to znát.
Štěstí radost nesu Ti,
ale nevím jestli je to dosti,
avšak o Tebe chci bojovat,
a Tvé srdce získat,
ve velké štěstí budu doufat.
Štěstí když se usměje,
lásku nám přinese,
a oba nás zahřeje.
Autor milíček, 22.05.2008
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí