Viděl sem

Viděl sem

Anotace: štěstí neni jenom láska..

Viděl jsem vycházet hvězdy,
mezi korunami z jehličí.
Viděl jsem je padat,
z oblohy nejvyšší.

Viděl jsem vycházet slunce,
v kulise ptačího zpěvu.
Viděl jsem ho zapadat,
v moře, daleko od břehu.

Viděl jsem vycházet tebe,
za tlukotu mého srdce.
Neodešla jsi, byla jsi blízko.
Semnou , ruku v ruce.

Kdybych si měl vybrat,
co vidět znovu.
Chtěl bych stebou v trávě ležet, vidět hvězdy
a slunce k tomu.
Autor Tom Abrhám, 22.05.2008
Přečteno 314x
Tipy 7
Poslední tipující: Divoženka1, Elisha, xhil, Cleris, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dekuji za komentare, potesily

21.06.2010 08:04:00 | Tom Abrhám

Nasátý sluncem letního dne - i tak by se to dalo realizovat - pěkné.

20.06.2010 13:40:00 | Elisha

...takové pěkné vyznání

22.05.2008 18:32:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí