Odcházíš..

Odcházíš..

Anotace: obyčejná...ale vyjadřuje "symbolickou" bolest....jenže ne uplně všechnu =( ještě jí spousta zbývá

Jak se mi vždycky
vkradeš do mysli?
A proč mi furt říkáš
ty tvoje nesmysly?

Klameš mi city,
mísíš je s prachem,
že prý jsem v lásce
posedlá strachem.

To ty jsi pan DOKONALÝ,
já ošklivé káčátko ...
Proč to, co jsme slibovali,
zmizí zas za krátko?

Vždyť ve tvých očích za chvíli
upadnu v zapomnění,
tak proč si pořád sním
o tom, co tu není?
Autor Sana.sorrow, 22.05.2008
Přečteno 406x
Tipy 9
Poslední tipující: Vlk v rouše, Mraveneček, jedam, Psavec, Kanzy, niky x)
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí