Stratená

Stratená

Anotace: nie sme všetci stratení keď sa zaľúbime? :)

Temný svet, v ňom sivé nebo
slnko tam nezasvieti, keď si tam nebol
úzke ulice, v stenách záplaty
nízke stropy, len hrob je zlatý.

Čierne mraky a ťažký vdzuch
mesto v ktorom som len duch
odkedy tam nie si som zmenená
bez teba som tak veľmi stratená

suché kry a žiadna jar
vzal si späť svoj krásny dar
s tebou som bola ranená
no bez teba som stratená
Autor Escheria, 22.05.2008
Přečteno 282x
Tipy 10
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Vlk v rouše, Winki, Aaadina, ludmil, obyčejná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dakujem :)

08.07.2008 15:34:00 | Escheria

Temný svet, v ňom sivé nebo
slnko tam nezasvieti, keď si tam nebol
...

to se mi líbí.

08.07.2008 13:35:00 | ludmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí