Máme se...

Máme se...

Anotace: ...

ty se na mě
prostě tak krásně koukáš
..
a z tvých slov
když něco mi říkáš
...já umím číst

tak obraťme list
vždyť ona to nějak už zvládne
..

musíme jít dál
ona tu přece nevládne!

když udělá bububu
tak nesmíme padnou na hubu

...když se chceme..tak to prostě nejde

my půjdem dál,protože
to tak má bejt
.
.
no promiň,ale po alkáči blejt?

tak to mě radši přiviň
k sobě a říkej mi lásko
..

se vztyčenou hlavou
bok po boku
prostě po sobě nebudem koukat po oku...
.

ty cvoku
ty sis vymazal koš
..

víš,třeba je to tim
že tak strašně hulíš
...ale tohle na tobě tak miluju,víš?

.
.
Autor LisSe, 22.05.2008
Přečteno 334x
Tipy 10
Poslední tipující: Mraveneček, B.a.r.b.a.r, 0-0, Marteline, už ne pernikova princezna, Rošták Domča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí