Náš čas

Náš čas

Anotace: trošku lásky, vzpomínek, naděje a melancholie..

Můžeš se zasnít
a držet mě za ruku
dokud je čas

než bude pozdě vyvracet slova
zas nedávám ti záruku
ale ještě je čas

Až přejde světabol
a mlha ustoupí
přijde ten čas

ta chvíle snad nejdražší
kdy rozum lásku pochopí
a ty mě budeš držet za ruku
...zas

S tou chvíli chtěla bych žít napořád
tak jako stromy v lese,
ozvěna v dálce – vím máš mě rád
má vzpomínka tvé jméno nese..
Autor Ninala, 01.08.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí